Programma Xe lustrum NSRV Obelix

Helaas kon ons 50e lustrum in 2020 niet doorgaan. De festiviteiten moesten afgelast worden door de overheidsmaatregelen vanwege Covid-19. Met hernieuwde energie, heeft onze nog altijd actieve en enthousiaste lustrumcommissie een nieuwe agenda opgesteld, om er in 2021 alsnog een vet feest van te maken.

Donderdag 29 April 2021: Lustrum Cantus
Uitsluitend voor (oud)leden, drank en hapjes zijn inbegrepen. Kosten ticket 40,-.

1 mei: Lustrum Toernooi + Dies + Feestavond
Tijdens het toernooi op het RSC is iedereen welkom en is de toegang gratis. Voor koffie, thee en taart wordt gezorgd, overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Het diner + feest op 1 mei op landgoed Brakkesteyn is volledig afgekocht. Alleen voor (oud)leden en een eventuele partner, geen kinderen. Een almanak is hierbij inbegrepen. Indien u uw partner meeneemt dient u 2 kaarten te kopen. Kosten ticket 100,-.

2 mei 2021: Coup chez Tonton + Receptie
Bij de receptie zijn alle (oud)leden + partner welkom en is de toegang gratis, consumpties zijn voor eigen rekening, aanmelden is niet nodig. Externen zullen door het bestuur uitgenodigd worden.

De Coup chez TontonĀ  is voor (oud)leden, partners en kinderen. Voor volwassenen dienen tickets gekocht te worden, voor kinderen is het gratis. Kosten ticket 20,-.

Aanmelden en betalen
Tickets kunnen gekocht worden per activiteit of in pakketten. De lustrumcommissie biedt 2 pakketten aan:

Geel + groene menhir: al het bovenstaande in een klik geregeld! Kosten 160,-.

Gouden menhir: steun het lustrum en de club en krijg al het bovenstaande + allerlei leuke extraatjes en een ware VIP behandeling! Kosten 200,-

Tickets zijn te verkrijgen via de volgende link:
https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/10e-lustrum

*voor prijswinnaars en afspraken met sponsors worden eventuele kortingen later terug geboekt.