De N.S.R.V. OBELIX is niet alleen een rugbyclub voor leden, maar wil ook de sport rugby promoten aan niet leden. Daarom sturen we elk jaar weer ervaren rugbyspelers naar scholen, verenigingen en bedrijven om de sport te promoten.

Rugby is een sport waarin vertrouwen, samenwerken en doorzetten centraal staan. Respectvol met elkaar omgaan staat enorm hoog in het vaandel bij de sport. Hierdoor is het uitermate geschikt voor vele doeleinden.

Voor scholen
In een les, een lessenreeks, een buitenschoolse activiteit of een sportdag. We leren de leerlingen in korte tijd met elkaar om te gaan. Rugby is een contactsport en daarom is het belangrijk om je eigen grenzen aan te geven en elkaars grenzen te respecteren. Dit geeft vertrouwen in elkaar en kan de groepscohesie in de klas vergroten.

Voor bedrijven
Als bedrijfsuitje of teambuildingsopdracht bieden wij bedrijven een zeer indrukwekkende herinnering. Samenwerken is erg belangrijk en je zult zien dat de groep na rugby gespeeld te hebben veranderd. Sterke en zwakke punten worden op een hoop gegooid en iedereen kan een rol krijgen zodat het team effectief functioneert. Een prima referentie naar eigen werkomstandigheden is makkelijk te leggen.

Voor verenigingen
Onze club is naast een rugbyclub ook een studentenvereniging, en wel een van de gezelligste van Nijmegen. We wisselen graag ervaringen is sport en uitgaan met elkaar uit en leren iedereen hoe het is om aan te pakken. de ovale rugbybal stuitert altijd anders en geen spel zal hetzelfde zijn. lekker actief leren we jullie de beginselen van het rugby en uiteraard vergeten we de derde helft niet. Want de wedstrijd is pas echt afgelopen als de derde helft gespeeld is.


In het menu staat per doelgroep onze visie en werkwijze verder uitgelegd. Ook kunt u de Commissaris Activiteiten mailen voor meer informatie of een reservering via: commissaris@nsrvobelix.nl.