Heren II

IMG_8129
Het tweede herenteam van de N.S.R.V. OBELIX bevindt zich al een behoorlijk aantal jaren in de 4e klasse. Het team heeft een fundament van een aantal oudere spelers met enorm veel ervaring en wordt aangevuld door nieuwe jongens. Deze diversiteit in spelers biedt voor iedereen een prettige sfeer, maar ook een uitstekende leeromgeving.


Opleiding
Je begint vanuit veiligheidsoverwegingen als nieuwe aanwas altijd in het tweede team. Hierin draai je minimaal een seizoen mee en leer je de regels beter en werk je aan je techniek. Zodra je beter wordt zal je merken dat het eerste team wel eens je hulp nodig gaat hebben of misschien wordt je uiteindelijk wel een vaste kracht van het eerste.

Gezelligheid
Niet alleen rugby staat centraal, ook het teamgevoel is erg belangrijk. Je zult merken dat je meteen wordt opgenomen in de groep en je teamgenoten je helpen met alles wat nodig is. Ook de derde helft is een belangrijk onderdeel van het team. We zijn geen bierteam, maar we zijn ook zeker geen onthouders! Vanzelfsprekend is dit alles vrijblijvend.