Jonghe Honden-cursus 

 Heb jij wel eens een scrum op tv gezien en gedacht: wat gebeurt hier? Besloten om als student een nieuwe sport te proberen, maar weet je nog niet zeker wat bij je past? Heb je interesse gekregen in rugby, maar nog geen of nauwelijks ervaring?  

 Geen enkel probleem. NSRV Obelix biedt jou de gelegenheid om in 7 weken de beginselen van het rugby te leren. Rugbyregels zijn moeilijk vergelijkbaar met andere sporten. Bovendien is het bij deze contactsport heel belangrijk om de technieken goed en veilig aan te leren. Daarom leren wij je in de beginnerscursus de technieken van alle aspecten van rugby en krijg je uitleg over de spelregels, waarna je kunt meetrainen bij één van de drie teams bij Obelix 

Naast de beginselen van het rugbyspel, kun je gedurende deze 7 weken ook kennismaken met de rugbycultuur. Zo drinkt de man of the match de zondagavond op koste van het team, wordt na elke wedstrijd het verenigingslied door de (oud-)voorzitter ingezet en ben je als beginnend rugbyer een “Jonghe Hond” totdat je je strepen hebt verdiend. Kan jij niet wachten om te leren tackelen, scrummen en bier drinken? Kom dan op donderdag om 19:30 samen met ons trainen op Veld 3 van het Radboud Sportcentrum!  

De Jonghe Hondencursus vindt elke donderdag (03-09-20 tot 01-10-20) plaats van 19:30 tot 21:00 op Veld 3 van het Radboud Sportcentrum. Je kunt je inschrijven voor de cursus via de website van het RSC. Het is geheel vrijblijvend en ervaring is niet vereist. Trek comfortabele kleding en sportschoenen aan en neem een fles water mee. Daarnaast ben je van harte uitgenodigd om alvast op dinsdagen 20.00 tot 22:00 uur samen met ons op Veld 3 van het Radboud Sportcentrum te komen trainen!

 Voor vragen kun je altijd contact opnemen via Instagram, Facebook of stuur een mail naar bestuur@nsrv-obelix.nl. 

We hopen je snel te zien!