Zondag 18 januari 2018

Heren I
De heren van 1 zijn afgereisd naar het zuiden om het op te nemen tegen RC Tilburg. Het was een fysieke wedstrijd en Obelix kwam op voorsprong. Deze voorsprong wisten ze middels harde tackles en sterke rucks uit te bouwen tot 5-12. Er werd hard gestreden maar in de loop van de wedstrijd zwakte Obelix een beetje af. RC Tilburg hield zich sterk en ging uiteindelijk met de winst ervandoor. De eindstand werd 31-17.

Heren II
De spelersbussen uit Zevenaar kwamen gevuld met gevulde mannen die gretig Gelderland doorgereisd hadden om het tweede herenteam van Obelix van haar winning streak te ontnemen. Obelix was heel goed op de hoogte van deze gretigheid. Daarom werden enkele sterren van Obelix na een tijd van afwezigheid teruggebracht op het veld. Niemand minder dan captain Gijs en Daan antwoordden hun call of duty en stonden bewapend met groengele kledij zij aan zij met twintig andere Obelixers.

De wedstrijd begon om half drie en eindigde tien minuten later, toen Obelix maar liefst al drie tries gescoord had. Deze fantastische lijn werd natuurlijk doorgezet en zo eindigde Obelix de wedstrijd met 13 tries, waarvan 11 confirmed. Een overweldigende score van 87 – 12 is hier het gevolg van.

Geplaatst in Mededelingen.