Wedstrijden 22 Oktober 2017

Heren I:
Op deze regenachtige zondag is obelix I afgereisd naar het niet zo zonnige Leiden. Bij nadering van het kunstgras sloeg een enkele zonnestraal ons nog in het gezicht. Dit waren niet de enige klappen die wij vandaag te verduren kregen. Door een matige start kwamen we gelijk op achterstand te staan. Een sterke toespraak van de captain zorgde ervoor dat het team zich herpakte en weerstand kon bieden. Dit hield aan tot vlak voor het einde waar we nog een aantal tries tegen kregen.
Leidsch Studenten Rugby Gezelschap- Obelix I: 60-10

Dames:
Op deze herfstachtige zondag zijn we, met een klein zonnestraaltje tussen de regen door, afgereisd naar Castricum. Wetende dat het een zware wedstrijd zou worden hebben we onszelf klaar gemaakt om het Castricum moeilijk te maken. Na een moeilijke start lukte het steeds beter om ze te stoppen en minder te laten scoren. Onze kanjers hebben enorm hard gewerkt. Helaas is dat niet af te lezen aan de score.
Cas RC Ladies – Obelix Dames: 166 – 0

Heren II:
Obelix 2 begon moeizaam aan de wedstrijd, er werden veel tackles gemist en The Pigs wisten goed weerstand te bieden. Na een kwartier wist Obelix de score te openen en deze uit te breiden in het daaropvolgende kwartier, 21-0. The Pigs wisten voor de rust door een chaotisch Obelix de stand bijna gelijk te trekken, 21-17. Na de rust weet Obelix binnen 10 minuten 2 trys te maken en hebben ze dit uit kunnen breiden naar 10 trys in totaal. The Pigs zijn na een niet onverdienstelijke pot rugby niet met lege handen naar huis gegaan en nemen een bonuspunt mee. We willen de heren van The Pigs bedanken voor de mooie pot rugby.
Obelix II – ARC The Pigs: 64-31